Οραμα

Η καλύτερη επένδυση για την πορεία μας στην ζωή είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, η σωματική αλλά και ψυχική μας υγεία, η ικανότητά μας να οργανωνόμαστε αλλά και να επικοινωνούμε, η ικανότητά μας να ορίζουμε το μέλλον μας. Ο καθένας μας αποτελεί μία πολυεπίπεδη, πολυδιάστατη οντότητα που εξελίσσεται και πραγματώνεται με βάση τις εγγενείς του δυνατότητες αλλά και το περιβάλλον.

Το ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ πραγματώθηκε μέσα από μία τέτοια διαδικασία αναζήτησης της δημιουργού του. Θεωρούμε πως κάθε παιδί δικαιούται να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις δυνάμεις του για να διεκδικήσει το βέλτιστο στην ζωή του. Θεωρούμε πως κάθε οικογένεια δικαιούται την ικανοποίηση της προσφοράς στα μέλη της και της αίσθησης προόδου που αυτή συνεπάγεται.

Με βάση τα παραπάνω, επενδύουμε συνεχώς τόσο στους θεραπευτές μας όσο και στην οργάνωση και την μοναδική υλικοτεχνική υποδομή μας.

Στην πορεία κερδίζουμε όλοι. Κερδίζουμε εμπειρίες δημιουργίας, κερδίζουμε το μοίρασμα των σκέψεων, των φόβων, της ελπίδας σας για το αύριο. Κερδίζουμε μία παιδική αγκαλιά, ένα νεανικό χαμόγελο, ένα ευχαριστώ από τους γονείς.

Αυτό είναι ένα κέρδος πέρα από τo υλικό. Αυτό μας κρατά και γι΄αυτό συνεχίζουμε.

 

 

koritsaki_transparent background Μέτρο μας η εξέλιξή σας!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s